У ЧНУ прокоментували ситуацію з «сарайчиком» у Резиденції

Конструкцію з даховим покриттям встановили при вході до підвального приміщення ЧНУ вже давно.

«Ніхто її зараз не будував. Вона стоїть тут вже давно. Не знаю, чому проблему з цього зробили», - сказав ректор ЧНУ Степан Мельничук, пише АСС.

Головний архітектор Чернівців Наталія Хілько повідомила, що цей вхід до підвальних приміщень побудували"вже з десяток років тому".

"Ми погоджуємося, що виглядає він неетично і некоректно, але іншого доступу до підвалів працівники університету не мають. Ми навіть планували змінити цю добудову, аби вона виглядала естетичніше, але поки це лише ідеї", - сказала Хілько.

Крім цього, керівник інспекції з питань благоустрою Сергій Обшанський зазначив, що наразі готується лист до міністерства культури у зв’язку з цією добудовою.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку