Сто кілограмів буряка і сто кілограм моркви натерли на тертці студенти факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічніого інституту КНТЕУ.

Для того, щоб легше було використовувати напівфабрикат для борщу, в неї додавали оцет, сіль і цукор. Готовий продукт студенти порційно розкладали в пакети із застібкою.

 

Обладнання та приміщення для роботи надав ресторан "Чернівчанка". Овочі забезпечила торгова марка Horeca в особі Олексюк Наталі Дементіївні. А студенти працювали під керівніцтвом викладачів кафедри технології та організації ресторанного хозяйства Палагнюк О.І. і Череп І.П.

 

До речі, кафедра активно долучаєтся до допомоги бійцям АТО. Нагадуємо, нещодавно цими ж студентами було проведено "Свято гарбуза-2014", в результаті чого на потреби військовослужбовців було зібрано більш 3 тисяч гривень.

0372.ua

Студенти Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ забезпечили бійців АТО борщем

Сто кілограмів буряка і сто кілограм моркви натерли на тертці студенти факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічніого інституту КНТЕУ.

Для того, щоб легше було використовувати напівфабрикат для борщу, в неї додавали оцет, сіль і цукор. Готовий продукт студенти порційно розкладали в пакети із застібкою.

Обладнання та приміщення для роботи надав ресторан "Чернівчанка". Овочі забезпечила торгова марка Horeca в особі Олексюк Наталі Дементіївні. А студенти працювали під керівніцтвом викладачів кафедри технології та організації ресторанного хозяйства Палагнюк О.І. і Череп І.П.

До речі, кафедра активно долучаєтся до допомоги бійцям АТО. Нагадуємо, нещодавно цими ж студентами було проведено "Свято гарбуза-2014", в результаті чого на потреби військовослужбовців було зібрано більш 3 тисяч гривень.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати