Вищі навчальні заклади співпрацюватимуть для кращої підготовки фахівців з харчових технологій.
Про це інформує Чернівецька обласна державна адміністрація.
Нещодавно в Чернівецькому національному університеті імені Ю. Федьковича відбувся науковий семінар. Участь у ньому взяли викладачі, студенти, керівники та фахівці Інститутів біології, хімії та біоресурсів Чернівецького економіко – правового коледжу і Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Тема семінару: стан та перспективи розвитку повноцінного харчування. Учасники заходу обмінялися навичками, запропонували практичні рекомендації щодо повноцінного харчування.
Для підготовки кваліфікованих спеціалістів у напрямку « Харчових технологій та інженерії», «Біотехнології» між закладами укладено угоду про співпрацю, що сприятиме кращій підготовці нових кадрів та розробці нових програм навчання.