Унікальний смак та європейські технології: сироварня на Буковині виготовила близько 20 тонн сиру

фото з сайту ЧОДА

У Чернівецькій області сироварня "Добрі газди" у Глибоцькій громаді виробила майже 20 тонн сиру за три роки. Сири виготовляють за голландською, австрійською та італійською технологіями, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Голова Чернівецької ОДА з робочим візитом відвідав місто Новодністровськ

Сироварня "Добрі ґазди" у селі Михайлівка Глибоцької громади була створена 2018 року. Її облаштували на місці старої занедбаної лазні за кошти громади, Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН. Про це йдеться на сайті Чернівецької ОДА.

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

Наша сироварня процвітає. Тут виготовляють сири за голландською, австрійською та італійською технологіями. Наразі це не лише місце буковинського смаку, її також включено до одного із найпопулярніших туристичних маршрутів Чернівецької області, – сказав голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк.

Повідомляється, що сири на підприємстві виготовляють кваліфіковані технологи, яких навчали європейські спеціалісти. Також працівники переймають досвід у найкращих українських сироварів. Унікальні смаки вони творять на сучасному обладнанні, впроваджуючи власні методики сироваріння.

Читайте такожУ Чернівцях тролейбусне управління зекономило на закупівлях близько 2 млн грн

У Чернівцях може зрости ціна на водопостачання: водоканал пропонує нові тарифи