Салати на сніданок – прекрасний спосіб розпочати свій день з поживних речовин. Такі страви не лише нададуть Вам сил на день, а й можуть підвищити настрій і продуктивність, поліпшити травлення і навіть допомогти схуднути, пише 0372.ua з посиланням на life.liga.net
Тож сьогодні на сніданок в нас будуть салати – корисні, смачні й прості в приготуванні.
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Інгредієнти:
- 4 скибочки цільнозернового тосту;
- 2 столові ложки мигдальних пластівців;
- 1 столова ложка білого винного оцту;
- Сік та цедра ½ апельсина (другу половинку також залишити);
- 1 столова ложка оливкової олії
- сіль на смак;
- 1 великий авокадо;
- 150 г руколи;
- ⅓ склянки кришеного сиру фета;
- 5 редисок, дуже тонко нарізаних скибочками.
Як приготувати:
Підсмажте на сухій розігрітій сковорідці тости та мигдальні пластівці.
Вилийте оцет та апельсиновий сік у невелику баночку додайте туди цедру, олію та ¼ чайної ложки солі. Закрийте кришку та добре струсіть до поєднання інгредієнтів.
Авокадо очистить, покладіть у невелику мисочку й розімніть виделкою до стану каші. Намажте цією пастою кожен шматок тосту.
Киньте руколу, підсмажений мигдаль, фету, редиску та салатну заправку у середню миску. Спробуйте на смак та додайте ще солі, якщо це необхідно.
Викладіть салат поверх кожного тосту.
Розподіліть половину апельсина, що залишилася, та прикрасьте кожен тост шматочком.
Смачного!
Читайте також: У Польщі заявили про брак працівників з України: у які галузі кличуть заробітчан
У Чернівецькій окружній прокуратурі з'явився новий очільник