Як приготувати кабачкову ікру: смачний рецепт ікри в мультиварці

Ікру з кабачків можна їсти і як самостійну страву, і як намазку на хліб, і як доповнення до основної страви. Закрутки на зиму з кабачків – одна з найсмачніших консервацій. Ловіть рецепт кабачкової ікри від maximum.fm, пише 0372.ua.

Інгредієнти:​​

  • Кабачок – 2 шт
  • Болгарський перець – 2 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Морква – 2 шт
  • Помідори – 5 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Рослинна олія – 4-5 ст. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Рецепт приготування кабачкової ікри в мультиварці:

  1. Кабачки очищаємо від шкірки та насіння, довільно нарізаємо.
  2. Очищаємо болгарський перець від насіння і нарізаємо.
  3. Нарізаємо цибулю. Нарізаємо моркву. Нарізаємо помідори.
  4. Додаємо сіль і перець. Додаємо рослинну олію.
  5. Ставимо режим "Плов" в мультиварці. Можна робити й на плиті. В цьому випадку треба постійно помішувати, щоб овочі не пригоріли. Овочі повинні стати повністю м'якими та вся рідина в каструлі повинна випаруватися.
  6. Розбиваємо занурювальним блендером до стану каші.
  7. Розкладаємо по стерилізованих баночках. Якщо плануєте зберігати не в прохолодному місці, додайте в баночку чайну ложку 9% оцту.
  8. Закочуємо баночки, перевертаємо, укутуємо до повного охолодження.
  9. Взимку насолоджуємося прекрасною стравою

Читайте також: Монети надто схожі одна на одну: в Україні планують змінити дизайн однієї та двох гривень

Нашестя сонечок: один з пляжів Одеси "атакували" жуки (відео)