Ікру з кабачків можна їсти і як самостійну страву, і як намазку на хліб, і як доповнення до основної страви. Закрутки на зиму з кабачків – одна з найсмачніших консервацій. Ловіть рецепт кабачкової ікри від maximum.fm, пише 0372.ua.
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт
- Болгарський перець – 2 шт
- Цибуля – 2 шт
- Морква – 2 шт
- Помідори – 5 шт
- Часник – 3 зубчики
- Рослинна олія – 4-5 ст. л.
- Сіль і перець – за смаком
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Рецепт приготування кабачкової ікри в мультиварці:
- Кабачки очищаємо від шкірки та насіння, довільно нарізаємо.
- Очищаємо болгарський перець від насіння і нарізаємо.
- Нарізаємо цибулю. Нарізаємо моркву. Нарізаємо помідори.
- Додаємо сіль і перець. Додаємо рослинну олію.
- Ставимо режим "Плов" в мультиварці. Можна робити й на плиті. В цьому випадку треба постійно помішувати, щоб овочі не пригоріли. Овочі повинні стати повністю м'якими та вся рідина в каструлі повинна випаруватися.
- Розбиваємо занурювальним блендером до стану каші.
- Розкладаємо по стерилізованих баночках. Якщо плануєте зберігати не в прохолодному місці, додайте в баночку чайну ложку 9% оцту.
- Закочуємо баночки, перевертаємо, укутуємо до повного охолодження.
- Взимку насолоджуємося прекрасною стравою
Читайте також: Монети надто схожі одна на одну: в Україні планують змінити дизайн однієї та двох гривень
Нашестя сонечок: один з пляжів Одеси "атакували" жуки (відео)