В останні роки в кафе з'явилося безліч смачних сендвічів, бургерів і паніні з різноманітними добавками. Пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно, пише 0372.ua.
Вегетаріанський сендвіч в грилі з помідорами і сиром проволоне
- 1 багет або булочка довжиною близько 30 см
- 1 столова ложка оливкової олії
- Щіпка сухого орегано або базиліка
- Щіпка часникової пудри
- 150-200 грамів сиру проволоне, нарізаного дрібними скибочками
- 2 середніх круглих помідора, нарізаних скибочками
- Сіль і перець
Візьміть ніж з зубчиками, зріжте верхівку багета і розріжте багет по горизонталі. У тарілці добре перемішайте оливкову олію з орегано (базиліком) і часниковою приправою. Збризніть олію на половинки багета.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Гриль нагрійте до середньої температури. Візьміть одну половинку багета, викладіть на неї половину сиру, потім помідор, посоліть і поперчіть, викладіть другу половину сиру, зверху накрийте другою половинкою багета.
Покладіть сендвіч в гриль на 3 хвилини - так, щоб розтопився сир. Коли сендвіч буде готовий, розріжте його на 3-4 частини, і можна подавати на стіл. Смачного!