Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки, пише 0372.ua.
Приготувати їх удома зовсім нескладно. Однак така закуска є доволі калорійною та не дуже корисною, тому часто вживати її не варто.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Курячі нагетси на сковорідці
- Філе куряче - 700 г
- Яйця курячі - 2 шт.
- Сіль - за смаком
- Перець - за смаком
- Паприка - за смаком
- Сухарі паніровочні
- Олія соняшникова
Нарізати куряче філе невеликими шматочками. У тарілці збити вилочкою 2 яйця.
Для паніровки змішати панірувальні сухарі, сіль, перець і паприку.
Розігріти олію в сковорідці.
Вмокнути шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажити курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекласти на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру. Курячі нагетси готові.
Читайте також: У Чорногорії оголосили переможця чемпіонату з ліні