Як приготувати нагетси вдома: смачний рецепт

Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки, пише 0372.ua.

Приготувати їх удома зовсім нескладно. Однак така закуска є доволі калорійною та не дуже корисною, тому часто вживати її не варто.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Курячі нагетси на сковорідці

  • Філе куряче - 700 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Паприка - за смаком
  • Сухарі паніровочні
  • Олія соняшникова

Нарізати куряче філе невеликими шматочками. У тарілці збити вилочкою 2 яйця.

Для паніровки змішати панірувальні сухарі, сіль, перець і паприку.

Розігріти олію в сковорідці.

Вмокнути шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажити курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекласти на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру. Курячі нагетси готові.

Читайте також: У Чорногорії оголосили переможця чемпіонату з ліні

У MERIDIAN CZERNOWITZ вийде книга «Мы не говорим на идиш»