Якщо ви хочете приготувати що-небудь незвичайне на десерт, але у вас зовсім мало часу, пропонуємо вашій увазі рецепт приготування горіхів в карамелі. Процес їх приготування займе у вас буквально лічені хвилини, передає 0372.ua. з посиланням на cookery.com.ua
Інгредієнти для приготування горіхів в карамелі:
Горіхи волоські – 1 склянку
Цукор (бажано тростинний) – 3 столові ложки
Олія рослинна – 1 чайна ложка
Приготування горіхів в карамелі:
Волоські горіхи ні в якому разі не треба подрібнювати або розрізати на кілька частин: чим вони цілісним і більші, тим краще.
Ставимо на середній вогонь розігріту сковороду, наливаємо рослинне масло і викладаємо обсмажуватися волоські горіхи. При цьому їх необхідно постійно помішувати (і так смажимо протягом 3-4 хвилин). Потім додаємо до них цукор і смажимо, помішуючи, до тих пір, поки він повністю не розтопиться (близько 1-2 хвилин).
Готові горішки остудити для того щоб карамель застигла і можна подавати на стіл, переклавши їх в цукерницю.
Читайте також: Успіхи на Паралімпіаді: Україна має вже більше п'ятдесяти медалей
Буковинські поліцейські п’яту добу продовжують шукати чоловіка, який заблукав у лісі