Як приготувати яєчню по-французьки у хлібі: легкий рецепт сніданку буковинкам (ФОТО)

фото з відкритих джерел

Цікавий варіант приготування звичної яєчні. Прості смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом, а ще вони дуже подобаються дітям, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Чізбургер з яєчнею: як буковинкам приготувати ситний сніданок для всієї родини (ФОТО)

Яєчня по-французьки в хлібі

Час приготування: 15 хвилин; кількість порцій: 2

Інгредієнти:

  • 2 курячих яйця;
  • 2 скибочки хліба;
  • трохи зелені;
  • дрібка солі;
  • 20 г вершкового масла.

Як готувати:

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

1. Вирізати м'якуш зі скибочок хліба.

2. Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.

3. Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.

Читайте такожЯк приготувати гречку, яка сподобається усім: рецепт каші по-новому