Всі страви з картоплі – ідеальний вибір для ситного обіду та вечері. По-перше, картопля дуже просто готується, її можна запікати, смажити, робити зрази, додавати в салати, в пироги, готувати вареники та чипси. По-друге, із залишків звичайного пюре можна приготувати навіть святкові страви, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Як приготувати домашню піцу з листкового тіста: рецепт буковинкам (ФОТО)
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти: картопляне пюре – 500 г, яйця – 1-2 шт, сметана – 1-2 ст. л, твердий сир – 100 г, сіль – за смаком.
1. У картопляне пюре додайте сметану, перемішайте.
2. Туди ж додайте яйця, сіль, перемішайте.
3. Сир натріть на великій тертці.
4. Готову основу викладіть у форму, зверху присипте сиром.
5. Відправте в духовку на 30-40 хвилин при 180°С.
Готову запіканку можна їсти як у гарячому вигляді, так і в холодному вона буде дуже смачною. Можна подавати із овочами.
Читайте також: Вакциновані українці старші за 60 років відсьогодні можуть придбати ліки за гроші з «єПідтримки»
Як знайти сімейного лікаря в Чернівецькій області та які його послуги є безоплатними