Чернівецькі медичні працівники готують для воїнів буковинську страву.
Із перших тижнів повномасштабної війни медперсонал КНП "Міська поліклініка 1" готує для воїнів Збройних Сил України кашу по-буковинськи. Щоб втілити цю ініціативу, працівники лікарні закуповує необхідні продукти, а у вільний від роботи час порається із ними на імпровізованій кухні.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз!
Завідувач хірургічного відділення КНП «Міська поліклініка №1» розкриває секрет страви:
«Робимо гречку з м’ясом, рис з м’ясом і перловку з м’ясом. Воїнам така каша дуже подобається, тому ми не зупиняємося. Вони захищають нас на передовій, а ми маємо дбати про них у тилу».
Створювати кашу по-буковинськи у лікарні розпочали напочатку березня. За цей час працівники медзакладу вже відправили Збройним Силам України більш ніж 32 тисячі банок.
В. о. директорки КНП «Міська поліклініка №1» Марія Мельничук розповідає:
«На кожну банку ми клеїмо етикетку із цитатою Тичини, Шевченка, Франка. Так стараємося піднімати моральний дух наших захисників і захисниць».
Вам також буде цікаво:
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)