Зварити борщ в Україні стало на 20% дешевше

Ціни на так званий "борщовий набір" в Україні впали майже на 22%. Це сталось завдяки раннім овочам, що заполонили ринки, стверджують фахівці.

Як повідомила вчора Українська правда з посиланням на "АПК-Інформ: овочі та фрукти", практично усі види плодоовочевої продукції за перший тиждень літа подешевшали.

Тепер  зварити борщ українські хазяйки можуть практично повністю, або й повністю з молодих овочів. Стандартний набір овочів на борщ впав у ціні на 21,6%. Стрімко здешевіла білокачанна капуста - у два з половиною рази.

На думку експертів, тенденція до подешевшання може утриматись і на наступному тижні.

Нагадаємо, чернівчан неприємно дивують ціни на деякі продукти у місцевих магазинах.