Сто кілограмів буряка і сто кілограм моркви натерли на тертці студенти факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічніого інституту КНТЕУ.
Для того, щоб легше було використовувати напівфабрикат для борщу, в неї додавали оцет, сіль і цукор. Готовий продукт студенти порційно розкладали в пакети із застібкою.
Обладнання та приміщення для роботи надав ресторан "Чернівчанка". Овочі забезпечила торгова марка Horeca в особі Олексюк Наталі Дементіївні. А студенти працювали під керівніцтвом викладачів кафедри технології та організації ресторанного хозяйства Палагнюк О.І. і Череп І.П.
До речі, кафедра активно долучаєтся до допомоги бійцям АТО. Нагадуємо, нещодавно цими ж студентами було проведено "Свято гарбуза-2014", в результаті чого на потреби військовослужбовців було зібрано більш 3 тисяч гривень.