"Вранці — з любов'ю": ексклюзивний рецепт буковинцям до дня Давида Суничника

У день Давида Суничника ми підготували для наших читачів вишуканий та легкий у приготуванні сезонний десерт "Вранці — з любов'ю". Насолодіться його смаком, щоби весь день був насичений гарними емоціями. Ми бажаємо вам продуктивного дня та радимо потішити себе смаколиками.

Інгредієнти

черешня (вишня лісова, дрібненька) 50 г.

йошта (агрус схрещений з чорною смородиною) 50 г.

абрикоси 4 шт.

малина 50 г.

суниця 50 г.

цукор ванільний 0,5 ч. л.

мед 1 ст. л

йогурт 70-100 мл

сирок творожний 50 г.

Приготування

Фрукти та ягоди добре помиваємо. Із черешень та абрикос виймаємо кісточки, йошту очищуємо від «хвостиків». У чашу блендера кладемо сирок, йогурт, мед чи цукор, ванільний цукор, суничку та малину і зібиваємо до кремоподібної маси. Викладаємо в креманочку на денце сирково-ягідну масу, далі поміщуємо туди порізаний дольками абрикос, а поверх черешню та йошту, які перед цим злегка вимішуємо з медом.

Читайте також: "Грай, буковинцю, грай", — отримав штраф за гральний бізнес