26 листопада 2019 року було проведено нараду з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад та об’єднаних територіальних громад.
Як повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, на нараді особлива увага була приділена питанню щодо впровадження в дію регіонального плану заходів «Дітям Буковини – здорове харчування на 2020 – 2022 роки», який затверджений розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації від 21.11.2019 року № 1128 – р.
У нараді взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, які висвітили такі питання:
– Впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на харчоблоках закладів освіти;
– Порядок проведення заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства про безпечність харчових продуктів та санітарного законодавства у закладах освіти області;
– Проведення лабораторно – інструментальних досліджень харчових продуктів та готових страв в закладах освіти області.
Наголошено про проведення оцінки функціонального стану матеріально – технічного забезпечення закладів освіти, відповідно до примірного паспорту харчоблоку закладу освіти та розробку плану заходів з покращення матеріально – технічної бази харчоблоків.
Читайте також: оштрафували водія маршрутки у Чернівцях - проїхав на червоне.