Суботнього дня часом хочеться приготувати щось смачненьке, водночас не витрачаючи багато часу на кухні. Щоб зарадити у такій ситації, пропонуємо буковинським господиням рецепт смачної шарлотки на швидкоруч.
Простий, ароматний, повітряний пудинг з яблуками всі звикли називати шарлоткою. А наша шарлотка з яблуками і корицею корисна та смачна, адже процес випікання зберігає вітаміни та корисні властивості фруктів.
"Шарлотка з яблуками та корицею"
Інгредієнти:
- пшеничне борошно - 1 склянка;
- яблука - 3 шт.;
- цукор - 1 склянка;
- яйця - 3 шт.;
- гашена сода - 1/2 ч.л.;
- кориця мелена - 1 ч.л.
Як приготувати швидку шарлотку з яблуками та корицею
- Розігріваємо духовку. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну міксером, поступово додаючи цукор.
- Продовжуємо збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашену соду та борошно. Тісто за консистенцією має нагадувати сметану. Додаємо корицю.
- Чистимо та нарізаємо шматочками яблука. Укладаємо їх на дно змащеної форми. Заливаємо яблука тістом.
- Ставимо пиріг у духовку, розігріту до 180 градусів.
- Через 30 хвилин перевіряємо готовність за допомогою зубочистки: якщо тісто на ній не залишається - значить воно готово!
- Зверху посипаємо шарлотку корицею.
Смачного!
Читайте також: "Hope For Kids" привезла подарунки маленьким буковинцям