Шарлотка на швидкоруч для буковинок

фото ілюстративне

Суботнього дня часом хочеться приготувати щось смачненьке, водночас не витрачаючи багато часу на кухні. Щоб зарадити у такій ситації, пропонуємо буковинським господиням рецепт смачної шарлотки на швидкоруч.

Простий, ароматний, повітряний пудинг з яблуками всі звикли називати шарлоткою. А наша шарлотка з яблуками і корицею корисна та смачна, адже процес випікання зберігає вітаміни та корисні властивості фруктів.

"Шарлотка з яблуками та корицею"

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно - 1 склянка;
  • яблука - 3 шт.;
  • цукор - 1 склянка;
  • яйця - 3 шт.;
  • гашена сода - 1/2 ч.л.;
  • кориця мелена - 1 ч.л.

Як приготувати швидку шарлотку з яблуками та корицею

  • Розігріваємо духовку. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну міксером, поступово додаючи цукор.
  • Продовжуємо збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашену соду та борошно. Тісто за консистенцією має нагадувати сметану. Додаємо корицю.
  • Чистимо та нарізаємо шматочками яблука. Укладаємо їх на дно змащеної форми. Заливаємо яблука тістом.
  • Ставимо пиріг у духовку, розігріту до 180 градусів.
  • Через 30 хвилин перевіряємо готовність за допомогою зубочистки: якщо тісто на ній не залишається - значить воно готово!
  • Зверху посипаємо шарлотку корицею.

Смачного!

Читайте також: "Hope For Kids" привезла подарунки маленьким буковинцям