Такий хліб - гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить.
Так, це зовсім не жарт, хліб може бути банановим. Він має розсипчасту структуру, банановий аромат і ніжний смак. Рекомендую поливати його улюбленим топінгом — згущеним молоком, кленовим сиропом чи медом. А ще банановий хліб гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить, ділиться ТСН.
Інгредієнти:
2-3 стиглих банани;
80 г вершкового масла;
3 яйця;
80 г вівсяного борошна;
120 г пшеничного борошна;
1 ч. л. розпушувача;
1 ч. л. кориці.
Приготування:
1. Розтопити вершкове масло. Збити яйця і додати масло.
2. Борошно просіяти, додати розпушувач та корицю. Добре перемішати.
3. Борошно, корицю і розпушувач поєднати з яєчно-масляною сумішшю.
4. Банани розім'яти виделкою у пюре і додати до тіста.
5. Прямокутну форму вистелити пергаментом і вилити тісто. Зверху на тісто викласти розрізаний уздовж банан.
6. Випікати за 180°C близько 45 хв.
Читайте також: українка отримала "Греммі".