
фото
08:55, 28 січня 2020 р.
Ароматний банановий хліб - рецепт для буковинок
фото

Фото: instagram.com/yakim_foodphoto
Такий хліб - гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить.
Так, це зовсім не жарт, хліб може бути банановим. Він має розсипчасту структуру, банановий аромат і ніжний смак. Рекомендую поливати його улюбленим топінгом — згущеним молоком, кленовим сиропом чи медом. А ще банановий хліб гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить, ділиться ТСН.
Інгредієнти:
2-3 стиглих банани;
80 г вершкового масла;
3 яйця;
80 г вівсяного борошна;
120 г пшеничного борошна;
1 ч. л. розпушувача;
1 ч. л. кориці.
Приготування:
1. Розтопити вершкове масло. Збити яйця і додати масло.
2. Борошно просіяти, додати розпушувач та корицю. Добре перемішати.
3. Борошно, корицю і розпушувач поєднати з яєчно-масляною сумішшю.
4. Банани розім'яти виделкою у пюре і додати до тіста.
5. Прямокутну форму вистелити пергаментом і вилити тісто. Зверху на тісто викласти розрізаний уздовж банан.
6. Випікати за 180°C близько 45 хв.
Читайте також: українка отримала "Греммі".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:33
20:20
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
00:00, 17 березня
07:51, 5 травня
21:46, 5 травня
237
12:49, 1 травня
19:37, 8 травня
live comments feed...
Коментарі