Страви французької кухні славляться своєю вишуканістю. Проте до сніданку французи ставляться досить просто, тому часто готують хрусткі тости.
Пропонуємо відчути смак хрусткої скоринки французьких тостів, приготувавши тости "Rabanada" із власних архівів кореспондента 0372.ua.
Рецепт тостів по-французськи "Rabanada"
Інгредієнти:
- молок - 1 склянка;
- хліб для тостів - 4-6 скибочок;
- яйце - 1 шт;
- олія для смаження - 3-4 ст л;
- кориця - 1/2 ч. л;
- цукор - 1 ст. л.
Складові розраховані на 4 порції. Час приготування - 3 хвилини. Час на плиті - 10 хвилин.
Спосіб приготування:
- Молоко налити в неглибоку тарілку.
- Змішати корицю з цукром.
- Яйце розбити в мисочку і розбовтати виделкою.
- Скибки підсушеного хліба вмочити в молоці та обваляти в яйці.
- Розігріти на сковороді олію та підрум'янити підготовлений хліб з обох боків.
- Подавати гарячими, посипавши сумішшю кориці з цукром.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт пухких оладок. Прочитати його можна ТУТ.