Страви з гарбуза та яблук є не тільки малокалорійними, але й корисними та смачними. Пропонуємо Вам солодкий рецепт млинців з гарбузом і яблуками від Євгена Клопотенка. Ця страва крім божественного смаку, має велику перевагу, адже начинювання не потрібно ані смажити, ані запікати.
Млинці з гарбузом та яблуками: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- борошно - 130 г
- молоко - 340 мл (замініть на воду для пісних млинців)
- яйце - 2 шт.
- соняшникова олія - 2 ст. л (і додатково для смаження)
- цукор - 2 ст. л.
- сіль - 1 дрібка
Для начинки:
- гарбуз - 300 г
- яблуко - 1 шт. (велике)
- сік лимону - 1 ч. л.
- ядра лісових горіхів - 30 г (або волоського горіха)
- мед - 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Приготуйте млинці. Борошно просійте, змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і ще раз перемішайте.
2. Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії, вилийте ополоником тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще одну хвилину. Готові млинці викладіть на тарілку.
3. Гарбуз і яблуко почистіть і натріть на крупній тертці. Змішайте їх в невеликій мисці, додайте мед, подрібнені горіхи і сік лимону. Викладіть начинювання в млинці і загорніть у формі трикутника.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали про 8 міфів, що не дають змоги перейти на правильне харчування. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram.