Смачний салат «Нерозлучна парочка» — готується за лічені хвилини

Фото взято з відкритих джерел

Ароматна страва з найпростіших продуктів готується дуже швидко: буквально за дві хвилини. Звичайно, за умови, що ви заздалегідь відварите м'ясо і яйця. Команда 0372.ua підготувала буковинцям рецепт надзвичайно смачного салату.

Нагадуємо, раніше ми писали: 2 листопада - свято сьогодні: народні традиції та звичаї дня буковинцям

Інгредієнти:

  • одне філе курячої грудки;
  • два свіжих огірка;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 300 грамів консервованої кукурудзи;
  • 5 грамів кропу;
  • чотири столові ложки сметани;
  • два зварених круто яйця;
  • сіль і чорний мелений перець — за смаком.

Процес приготування:

  1. Філе курячої грудки промиваємо, опускаємо в каструлю з киплячою водою, додаємо сіль і спеції за смаком. Після закипання варимо не більше 20 хвилин, даємо повністю охолонути в бульйоні. При такому способі варіння м'ясо виходить соковитим, ніжним, м'яким і ідеально підходить для салатів. Остигле куряче філе нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Два свіжих огірка (середнього розміру) промиваємо, обсушуємо і нарізаємо такими ж кубиками, як і м'ясо.
  3. Пучок зеленої цибулі і кілька гілочок кропу дрібно рубаємо ножем.
  4. Зварені заздалегідь курячі яйця, добре охолоджені, очищаємо від шкаралупи, нарізаємо маленькими шматочками.
  5. В глибокий салатник відправляємо всі підготовлені продукти, додаємо консервовану (або варену) кукурудзу.
  6. Салат солимо і перчимо до смаку, заправляємо сметаною (або натуральним йогуртом). Все ретельно перемішуємо і подаємо салат на стіл.

Весняний салат «Нерозлучна парочка» обов'язково сподобається вам і вашим близьким. Він буде чудово виглядати і на святковому столі, і на природі, і під час вечері.

Читайте також:Помер гравець чернівецької команди з хокею на траві Віктор Тодеренчук