Сендвіч в омлеті: бутерброд, який смакує і дивує одночасно

Сендвіч в омлеті стане чудовим перекусом чи сніданком / фото з відкритих джерел

Бутерброди - проста і смачна страва, яку люблять всі без винятку. Та часом хочеться у цій невибагливій страві якоїсь новизни, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу

Пропонуємо приготувати гарячі сендвічі в омлеті. Повірте, це не лише красиво, але і смачно, передає Ukr.Media. Начинку можна робити з ковбасою або м'ясом, і навіть з рибою. Загалом включайте фантазію і вперед готувати новий кулінарний шедевр.

Необхідні продукти:

  • 2 скибочки тостового хліба
  • 2 курячих яйця
  • щіпка солі
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • пів столової ложки кетчупу
  • 2 шматочки ковбаси
  • плавлений сир пластинками

Починаємо приготування:

1. Відрізаємо скоринки у хліба.

2. У миску вбиваємо курячі яйця, солимо, додаємо сіль і збовтуємо.

3. Змащуємо сковороду вершковим маслом і виливаємо яйця. Розподіляємо рівним шаром по сковороді. Вмочуємо в ньому хліб і викладаємо на невеликій відстані один від одного. Потім чекаємо поки омлет схопитися внизу і перевертаємо, вільні краї підвертаємо.

4. Зверху змащуємо все кетчупом. З одного боку викладаємо ковбасу, а з іншого — сир. Складаємо хліб один на інший і злегка придавлюємо, щоб половинки склеїлися.

5. Обсмажуємо тост з двох сторін до рум'яної скоринки по 1-2 хвилини. Готовий тост подаємо до столу, розрізавши на 2 частини.

Смачного!

Читайте такожОмлет з дитинства: рецепт смачного і легкого сніданку

Банановий кекс до чаю: проста випічка з божественним ароматом