• Головна
  • Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу
рецепт випічки
07:14, 14 січня 2021 р.
Надійне джерело

Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу

рецепт випічки
Сметанний пиріг / фото з відкритих джерел

Сметанний пиріг / фото з відкритих джерел

Цей сметанний пиріг має відмінні смакові якості і виходить за виглядом трохи схожим на "Чізкейк", пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Креп-сюзетт: готуємо дивовижний французький десерт вдома

Тільки смак у такого пирога більш ніжний і тонкий, та й на приготування йдуть досить недорогі продукти, інформує Ukr.Media. 

Необхідні продукти:

Для тіста

  • 300 грамів пшеничного борошна
  • 200 грамів вершкового масла
  • 1 куряче яйце
  • 100 грамів цукру
  • 5 грамів розпушувача

Для начинки

  • 4 курячих яйця
  • 450 грамів сметани
  • 100 грамів цукру
  • 4 грами ванільного цукру
  • малина або інші ягоди (але можна без ягід)

Починаємо приготування:

  1. У миску просіваємо борошно і натираємо в неї вершкове масло. Потім перетираємо все руками і додаємо цукор, розпушувач і куряче яйце. Все добре перемішуємо до однорідної маси.
  2. Суміш збираємо у грудку, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 50 хвилин.
  3. Готове тісто кладемо у форму і робимо дно і бортики майбутнього пирога.
  4. Готуємо начинку - у сметану додаємо цукор, ванільний цукор і яйця. Все збиваємо до однорідної маси віночком.
  5. Малину або інші ягоди викладаємо на тісто та виливаємо приготовлену сметанну суміш.
  6. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин, а потім даємо йому повністю охолонути, дістаємо з форми і подаємо до столу.

Читайте такожСмачнюща сирна запіканка - рецепт, родом з дитинства

Банановий кекс до чаю: проста випічка з божественним ароматом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сметанний пиріг #рецепти #десерт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...