Здавалося б, приготувати сирники дуже просто. Однак у кожного кулінара є свій фірмовий рецепт, тому сайт міста Чернівці 0372.ua ділиться з вами рецептом смачних сирників.
Сир для сирників найкраще вибирати щільний і не дуже жирний. Сирники, приготовані з м'якого, надто ніжного або жирного сиру, вимагають додавання занадто великої кількості борошна або ж будуть розвалюватися при смаженні.
Сирники класичні: рецепт
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 2 ст.л. цукру
- дрібка солі
- 1 пакетик ванільного цукру
- 2 яйця
- 1/4 ст. родзинок
- 2 ст.л. борошна + для обвалювання
Сирники: рецепт пп для духовки
Інгредієнти:
- 300 г сиру
- 2 яйця
- 2-3 ст.л. цукру
- 2 ст.л. манної крупи
- 1 ст.л. молока
- 1 ст.л. родзинок
Рецепт приготування:
- Залити родзинки гарячою водою на 10-15 хвилин, потім рідину злити.
- З'єднати у великій мисці сир, цукор, яйця, родзинки, манну крупу і молоко. Ретельно розім'яти всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
- Металеві формочки добре змастити вершковим маслом і викласти сир. Якщо ви використовуєте силіконові формочки, їх досить скропити водою.
- Відправити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати близько 30 хвилин або до золотистого кольору.
Читайте також: Чернівчан просять допомогти у пошуку домашнього улюбленця (ФОТО)
З Чернівців до Києва курсуватиме додатковий поїзд