Курячий бульйон з локшиною як у дитинстві: домашній рецепт

фото з відкритих джерел

Курячий бульйон залишається однією з найбільш популярних страв і дорослих, і дітей. Він зігріє у холодну погоду та додасть енергії,  пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Сама ніжність: рецепт німецького сирника для найвибагливіших

Легкий і поживний курячий бульйон з локшиною та ароматними травами легко готується. Бульйон можна подавати як окрему страву або використовувати як основу для супів.

Інгредієнти:

  • 400 грамів м’яса курячої гомілки;
  • 150 грамів локшини;
  • 1 цибулина;
  • 3-4 гілочки кропу, петрушки;
  • 2-3 лаврових листки;
  • сіль, розмарин, чорний мелений перець.

Як готувати:

1. Заздалегідь розморозьте м'ясо.

2. Ретельно помийте курятину, викладіть у каструлю з водою, варіть на середньому вогні протягом 35-40 хвилин, доведіть до кипіння.

3. Почистіть цибулю, розріжте навпіл. Додайте у бульйон цибулю, сіль, перець, розмарин, лавровий лист. Зменшіть вогонь, варіть ще 10-15 хвилин, не забуваючи знімати піну, щоб бульйон вийшов якомога прозоріший.

4. Зніміть бульйон з вогню, дістаньте цибулю. Зцідіть бульйон.

5. Кріп, петрушку помийте подрібніть ножем.

6. Окремо у каструлі з окропом відваріть макарони протягом 5-7 хвилин до готовності. Викладіть у тарілку макарони, додайте бульйон, задекоруйте петрушкою.

Смачного!

Читайте такожМлинці з м'ясом: як приготувати апетитні смаколики до Масляної

Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу