Порадуйте ваших близьких оригінальною яєчнею в авокадо. Це неймовірно проста і дуже витончена ідея для сніданку, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, Чим замінити м'ясо під час Великого посту: поради буковинцям
Ця страва виглядає красиво, а готується за лічені хвилини, інформує Ukr.Media.
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Інгредієнти:
- авокадо — 2 шт;
- сир — 50-100 г
- часник — 3 зубчики
- оливкова олія
- сіль, перець зелень за смаком.
Приготування:
1. Авокадо розрізаємо навпіл і виймаємо кісточку. Підрізаємо задню частину, щоб плід добре лежав на посудині.
2. За допомогою ножа робимо надрізи по всьому периметру авокадо, важливо не пошкодити шкірку.
3. На дрібній тертці натираємо сир.
4. Часник подрібнюємо за допомогою часникодавки або ножа. Перемішуємо з сіллю.
5. Подрібнену масу перекладаємо в посудину, додаємо оливкову олію і перець за смаком. Змащуємо авокадо отриманою часниковою заправкою.
6. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки викладаємо в авокадо, присипаємо сиром і відправляємо випікатися в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Виймаємо з духовки, робимо заглиблення і викладаємо жовток і відправляємо в духовку ще на 3-5 хвилин.
8. Подаємо, посипавши рубаною зеленню.
Смачного!
Читайте також: Курячий бульйон з локшиною як у дитинстві: домашній рецепт
Сама ніжність: рецепт німецького сирника для найвибагливіших