Заливний пиріг на кефірі та ще й з грибами вас приємно здивує простотою приготування. Це саме той рецепт, коли все змішав і готово, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, Чим замінити м'ясо під час Великого посту: поради буковинцям
Не потрібно вимішувати тісто, рецепт без проблем. Грибний пиріг, який подобається всім, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйця курячі — 3 шт.
 - Сіль — 1 щіпка.
 - Кефір (густий) — 350 мл.
 - Вершкове масло — 200 г.
 - Цукор — 1 ч. л.
 - Борошно — 200 г.
 - Розпушувач для тіста — 4 г.
 
Начинка для пирога:
- Цибуля ріпчаста ( велика) — 1 шт.
 - Гриби печериці — 800 грам.
 - Рослинна олія (для смаження) — 4 ст. л.
 - Цибуля зелена — 1 пучок.
 - Кріп — 1/2 пучка.
 - Курячі яйця ( варені) — 2 шт.
 - Соєвий соус — 1 ст. л.
 - Сіль — 1 щіпка.
 - Перець чорний мелений — 1 щіпка.
 
Приготування:
- Підготувати всі інгредієнти.
 - Змішати усі продукти на тісто.
 - Ретельно перемішати міксером.
 - Нарізати цибулю, печериці.
 - Обсмажити до готовності
 - Нарізати зелень, відварити 2 яйця.
 - Змішати всю начинку, заправити.
 - Залити у форму для випічки половину тіста.
 - Потім викласти начинку і залити залишком тіста зверху.
 - Запікати 60 хвилин при 180 градусів.
 
Смачного!
Читайте також: Пісні сніданки: рецепти на кожен день