Заливний пиріг на кефірі та ще й з грибами вас приємно здивує простотою приготування. Це саме той рецепт, коли все змішав і готово, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, Чим замінити м'ясо під час Великого посту: поради буковинцям
Не потрібно вимішувати тісто, рецепт без проблем. Грибний пиріг, який подобається всім, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйця курячі — 3 шт.
- Сіль — 1 щіпка.
- Кефір (густий) — 350 мл.
- Вершкове масло — 200 г.
- Цукор — 1 ч. л.
- Борошно — 200 г.
- Розпушувач для тіста — 4 г.
Начинка для пирога:
- Цибуля ріпчаста ( велика) — 1 шт.
- Гриби печериці — 800 грам.
- Рослинна олія (для смаження) — 4 ст. л.
- Цибуля зелена — 1 пучок.
- Кріп — 1/2 пучка.
- Курячі яйця ( варені) — 2 шт.
- Соєвий соус — 1 ст. л.
- Сіль — 1 щіпка.
- Перець чорний мелений — 1 щіпка.
Приготування:
- Підготувати всі інгредієнти.
- Змішати усі продукти на тісто.
- Ретельно перемішати міксером.
- Нарізати цибулю, печериці.
- Обсмажити до готовності
- Нарізати зелень, відварити 2 яйця.
- Змішати всю начинку, заправити.
- Залити у форму для випічки половину тіста.
- Потім викласти начинку і залити залишком тіста зверху.
- Запікати 60 хвилин при 180 градусів.
Смачного!
Читайте також: Пісні сніданки: рецепти на кожен день