Смачний сніданок за 15 хв: готуємо яєчню по-французьки в хлібі

яєчня по-французьки в хлібі / фото з відкритих джерел

Коли зранку не хочеться вставати рано, щоб готувати складні страви, у нагоді стане простий рецепт яєчні по-французьки в хлібі. Цю страву полюблять і діти, і дорослі, бо звичайні смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Пісні сніданки: рецепти на кожен день

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Калорійність: 190 кКал/100 г

Складові: 2 курячих яйця; 2 скибочки хліба; трохи зелені; дрібка солі; 20 г вершкового масла. Рецепт яєчні в хлібі на сніданок:

Приготування:

1. Вирізати м'якуш зі скибочок хліба.

2. Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.

3. Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.

Смачного!

Читайте такожПісні бананові оладки: смачний та корисний сніданок

Суп із сирними кульками: обід для найвибагливіших діток