Навесні дуже добре додавати першу зелень, яка містить в собі велику кількість вітамінів, в їжу, яку готують. Якраз для приготування цієї страви і потрібно багато зелені, а значить, і вітамінів в ній буде багато, пише 0372.ua.
Інгредієнти для супу зі щавлем:
- Яйце— 1 штука
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- Жменя щавлю— 4 штуки
- Картопля— 5 штук
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Пучок кропу— 1 штука
- Жменя рису— 2 штуки
- Пучок петрушки— 1 штука
- Морква— 1 штука
Спочатку необхідно почистити моркву, цибулю і картоплю. Потім все помити і нарізати невеликими кубиками картоплю, а моркву натерти на терку. Як тільки вода в каструлі закипить, кидаємо туди цілу цибулину і моркву. Тепер слід зменшити вогонь і хвилини через дві всипати картоплю, а потім промитий рис.
На пів години в холодну воду замочуємо зелень. Це робиться для того, щоб очистити від бруду і піску. Потім в проточній воді промиваємо всю зелень і дрібно нарізаємо. Коли звариться картопля, потрібно буде вийняти цибулину. Після додаємо зелень.
Хвилини через три додаємо сирого рослинного масла, збите яйце і зелений часник. У пісному варіанті приготування цієї страви яйце не додається.