
Рецепти
08:12, 18 травня 2021 р.
Надійне джерело
Весняний суп з щавлем: рецепт буковинським господиням
Рецепти

Навесні дуже добре додавати першу зелень, яка містить в собі велику кількість вітамінів, в їжу, яку готують. Якраз для приготування цієї страви і потрібно багато зелені, а значить, і вітамінів в ній буде багато, пише 0372.ua.
Інгредієнти для супу зі щавлем:
- Яйце— 1 штука
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- Жменя щавлю— 4 штуки
- Картопля— 5 штук
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Пучок кропу— 1 штука
- Жменя рису— 2 штуки
- Пучок петрушки— 1 штука
- Морква— 1 штука
Спочатку необхідно почистити моркву, цибулю і картоплю. Потім все помити і нарізати невеликими кубиками картоплю, а моркву натерти на терку. Як тільки вода в каструлі закипить, кидаємо туди цілу цибулину і моркву. Тепер слід зменшити вогонь і хвилини через дві всипати картоплю, а потім промитий рис.
На пів години в холодну воду замочуємо зелень. Це робиться для того, щоб очистити від бруду і піску. Потім в проточній воді промиваємо всю зелень і дрібно нарізаємо. Коли звариться картопля, потрібно буде вийняти цибулину. Після додаємо зелень.
Хвилини через три додаємо сирого рослинного масла, збите яйце і зелений часник. У пісному варіанті приготування цієї страви яйце не додається.
Перчити і солити за смаком, хвилини три даємо супу покипіти і можна знімати з вогню. Накриваємо щільно кришкою і хвилин двадцять даємо настоятися. Прикрашаємо будь-якою зеленню і подаємо.
Читайте також: ЧНУ увійшов до переліку 5 європейських туристичних магнітів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:06
Вчора
19:18
Вчора
17:15
Вчора
16:14
Вчора
14:55
Вчора
12:48
Вчора
11:26
Вчора
Спецтема
Оголошення
10:40, 4 листопада
09:15, 14 листопада
12:58, Вчора
9
16:54, 10 листопада
Коментарі