"Пальчики оближеш": як приготувати смачнющі яблука в тісті (ФОТО)

фото з відкритих джерел

Сезон яблук продовжується і якщо ви вже пекли шарлотки, робили пиріжки та варення — спробуйте слойки з яблуками. Вони дуже просто готуються, чарівно виглядають та дуже смачні та ароматні, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати нагетси вдома: смачний рецепт

Відмінний варіант для чаювання, а ще їх можна давати дітям у школу в якості перекусу, інформує Ukr.Media.

Якщо яблука вже набридли, або ви їх не дуже полюбляєте — теж саме можна зробити з кільцями консервованого ананаса.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто
  • яблука
  • яйце
  • цукор
  • кориця

Приготування:

1. Нарізаємо яблука кільцями, для виймання серцевини можна використовувати звичайну кришечку з під пляшки. Робіть отвір не дуже малим інакше буде важко протягати в нього тісто.

2. Тоненько розкочуємо листкове тісто і нарізаємо його смужками шириною в сантиметр-півтора.

3. Далі накручуємо смужки з тіста на яблучне кільце.

4. Змазуємо слойки жовтком, розведеним зі столовою ложкою води.

5. Посипаємо сумішшю цукру та кориці.

6. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. У кінці можна притрусити цукровою пудрою.

Читайте такожСмачна випічка: як приготувати ледачий заливний пиріг з цибулею та яйцем (ФОТО)