• Головна
  • Смачна випічка: як приготувати ледачий заливний пиріг з цибулею та яйцем (ФОТО)
рецепти
08:14, 30 серпня
Надійне джерело

Смачна випічка: як приготувати ледачий заливний пиріг з цибулею та яйцем (ФОТО)

рецепти
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Кожна господиня, мабуть, переймається, щоб випічка мала не тільки гарний вигляд, а була неймовірно смачною та легкою у приготуванні. Тому ми підготували для вас  рецепт смачного і ситного пирога з яйцем і цибулею, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати нагетси вдома: смачний рецепт

Він готується дуже легко, так що рекомендуємо приготувати! 

Інгредієнти:

  • Борошно — 300 г
  • Кефір — 300 г
  • Сметана — 200 г
  • Яйця — 5 шт
  • Сіль — 2 ч. л.
  • Розпушувач для тіста — 20 г
  • Зелена цибуля — 150 грамів
  • Яйця варені — 5 шт.
  • Зелень петрушки — 20 грамів
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Перець — за смаком
  • Кунжут для присипки — 1 ст. л.
  • Вершкове масло — 15 г
  • Панірувальні сухарі — 1 ч. л.

Приготування:

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

1. Отже, в першу чергу готуємо начинку. Подрібнюємо варені яйця, перекладаємо в миску. Сюди ж подрібнюємо зелену цибулю, і петрушку. Всипаємо сіль, додаємо до смаку мелений перець, і сметану. Добре все перемішуємо і начинка готова.

2. Готуємо тісто. У миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль, додаємо сметану, вливаємо кефір, і добре перемішуємо вінчиком. Сюди ж просіюємо борошно з розпушувачем для тіста, і розмішуємо до однорідної консистенції без грудочок.

3. Для випікання пирога використовується жароміцна форма розміром 24х24 см. Змащуємо вершковим маслом і рівномірно присипаємо панірувальними сухарями.

4. Тепер у форму виливаємо половину тіста, на нього розкладаємо цибульно-яєчну начинку і рівномірно заливаємо рештою тіста. Присипаємо зверху насінням кунжуту.

5. Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 180 ° C на 50 — 60 хвилин. Готовність перевіряйте шпажкою. Оскільки час випікання залежить від розміру форми, товщини пирога і вашої духовки.

6. По закінченню часу, пирогу даємо трохи охолонути ріжемо на порційні шматочки і подаємо на стіл.

Смачного!

Читайте такожЯблучний компот: смачний рецепт компоту на зиму

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пиріг з яйцем і цибулею #випічка #рецепт #легке приготування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...