Сосиски в тісті - це популярна у всьому світі випічка, яка виникла в Німеччині як страва фастфуду. Варіації цієї страви відомі в багатьох країнах світу. Смак сосиски в тісті з магазину або їдальні добре знайомий будь-якому українцеві. Приготувати смачну ароматну випічку з сосисками можна і вдома, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Курячі відбивні: простий та смачний рецепт
Інгредієнти:
- Борошно - 500 г.
- Вода - 150 мл.
- Молоко - 100 мл.
- М'яке вершкове масло - 80 г.
- Сухі дріжджі - 10 г.
- Цукор - 50 г.
- Сіль.
- Яйця - 2 шт.
- Сосиски - 20 шт.
- Жовтки для змазування - 2 шт.
Приготування:
1. Молоко і воду змішати і злегка нагріти на плиті. Додати ложку цукру, дріжджі і три столові ложки борошна. Перемішати вінчиком, накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
2. Яйця збити міксером з сіллю і цукром до густої піни і додати в суміш.
3. Додати масло і всипати решту борошна в суміш. Місити тісто поки воно не перестане липнути до рук.
4. Готове тісто покласти в змащену олією миску, закрити плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин.
5. Тісто розділити на дві частини. З кожної частини розкатати квадрат стороною приблизно 40 см. Розділити тісто на смужки шириною 3 см. Щільно загорнути сосиску в смужку тіста.
6. Викласти сосиски в тісті на деко, змастити тісто збитими жовтками для блиску. Випікати в духовці 20 хвилин при 180°.
Читайте також: Рецепт смачних млинців на сніданок