Смачно і ситно нагодувати всю сім'ю вам допоможе чудова страва - картопляна запіканка з грибами. Приготувати її нескладно, та й поки вона запікається в духовці, можна встигнути зробити ще й десерт. Рецепт рекомендує 0372.ua.
Нагадуємо: Шоколадний кекс у мікрохвильовці за 5 хвилин
Інгрідієнти:
- Картопля— 1 Кілограм
- Цибулина— 4 Штуки
- Гриби— 500 Грам(Підосичники )
- Крем— 0,5 L
- Сир— 200 Грам
- Сіль І Спеції— За Смаком
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Картоплю очищаємо, миємо і нарізаємо тонкими пластинками, викладаємо на змащений олією деко, солимо та додаємо за смаком спеції.
Гриби відварюємо до готовності, після чого нарізаємо їх шматочками і викладаємо поверх картоплі.
Очищаємо та нарізаємо цибулю, обсмажуємо на сковороді і викладаємо на гриби, змащуємо сметаною.
Твердий сир подрібнюємо на тертці, посипаємо ним поверх сметани, відправляємо страву в розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Запіканка виходить дуже смачною і ароматною, і не дивно - картопля зі відвареними грибами просочується ніжною сметаною і запікається під шаром сиру. Просто неможливо встояти!
Читайте також: Рецепт смачних млинців на сніданок
Лікувальні властивості Лисички, ці гриби мають цінний вітамінно-мінеральний склад