Куряче м'ясо досить важко приготувати дійсно смачно, адже воно саме собою дієтичне та сухе. А використовути багато різноманітних соусів і маринадів – це не завжди потрібний вихід, адже не всім людям, з певних причин, можна вживати такі компоненти. Тому варто скористатись корисним лайфхаком із вершковим маслом, щоб м'ясо було ніжним та соковитим, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Чізбургер з яєчнею: як буковинкам приготувати ситний сніданок для всієї родини (ФОТО)
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Для того, щоб запечена курка була дуже соковитою та м'якою, під шкіру тушки потрібно покласти вершкове масло. Необхідно відрізати два досить великих продовгуватих шматочки і вертикально помістити в кожну частину. Всередину курки можна покласти лимон, на якому потрібно зробити багато надрізів з усіх сторін.
Читайте також: Макарони з тунцем та помідорами чері: швидкий рецепт