Американські науковці стверджують, що здорове харчування знижує шанси людини на інсульт. Відтак вживання броколі регулює кров'яний тиск, який є найбільш значущим фактором ризику розвитку інсульту, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше: Пристрасть до кави: як вживання цього напою впливає на імунну систему (ФОТО)
Журнал Американської медичної асоціації описує броколі як один з кращих продуктів для захисту від інсульту, інформує Ukr.Media. Так, інсульт не завжди можливо запобігти, але все ж таки певні зміни у способі життя знижують ризик розвитку судинної катастрофи для людини. У тому числі для кращого захисту головного мозку від інсульту вчені рекомендують дотримуватися практики здорового харчування.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
За даними Асоціації інсульту (SA), паління, вживання алкоголю або малорухливий спосіб життя, можуть збільшити ризик розвитку інсульту, поряд з високим кров'яним тиском, миготливою аритмією, діабетом або нездоровою вагою. Здорове харчування, навпаки, може знизити ризики розвитку діабету, раку і серцево-судинних захворювань.