Підприємства Буковини нарощують обсяги виробництва продукції тваринництва. Зокрема, на 6% більше почали робити м'яса.
Такі дані за п'ять місяців року сьогодні навела прес-служба Чернівецької Облдержадміністрації.
Окрім м'яса, якого на підприємствах Буковини станом на 01 червня виготовили 23,3 тисячі тонн, в області виробляють ще більше молока - 101,5 тисяч тонн, яйця - 147,2 мільйонів штук, а також збирають вовну - 69 тонн з початку року.
У порівнянні з відповідним періодом минулого року господарства Чернівецької області збільшили поголів’я овець, кіз та птиці.
Нагадаємо, 16 червня у християн розпочався Петрів піст, під час якого дозволяється вживати рибу, а споживання м'ясних виробів обмежується.