• Головна
  • Буковина виробила майже 25 тисяч тон м'яса з початку року
14:44, 16 червня 2014 р.

Буковина виробила майже 25 тисяч тон м'яса з початку року

Підприємства Буковини нарощують обсяги виробництва продукції тваринництва. Зокрема, на 6% більше почали робити м'яса.

Такі дані за п'ять місяців року сьогодні навела прес-служба Чернівецької Облдержадміністрації.

Окрім м'яса, якого на підприємствах Буковини станом на 01 червня виготовили 23,3 тисячі тонн, в області виробляють ще більше молока - 101,5 тисяч тонн, яйця - 147,2 мільйонів штук, а також збирають вовну - 69 тонн з початку року.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року господарства Чернівецької області збільшили поголів’я овець, кіз та птиці.

Нагадаємо, 16 червня у християн розпочався Петрів піст, під час якого дозволяється вживати рибу, а споживання м'ясних виробів обмежується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#м'ясо #господарство #економіка #ода
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...