>

соеве борошно знежирене оптом

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

МУКА РИСОВАЯ – СЫРЬЕ ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ. Отличительной особенностью рисовой м...
12:20, 27 серпня
Яблочные пищевые волокна в порошке (яблочный порошок). Яблочные пищевые волокна в пищевом раци...
12:20, 27 серпня
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО. Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з еколог...
12:20, 27 серпня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
12:20, 27 серпня
Хочете додати 0372.ua на головний екран і бути в курсі новин?