соеве борошно знежирене оптом

На жаль, оголошення застаріло
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе мол...
15:09, 2 травня
Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як к...
15:09, 2 травня
Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїново...
15:09, 2 травня
Масло вершкове 72,5%,82,5%,Масова частка жиру 72,5%,82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сор...
15:09, 2 травня
Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він ма...
15:09, 2 травня
Хочете додати 0372.ua на головний екран і бути в курсі новин?