соеве борошно знежирене оптом

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як к...
21:26, 12 червня
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО. Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з еколог...
09:56, 19 червня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
09:56, 19 червня
Яблочные пищевые волокна в порошке (яблочный порошок). Яблочные пищевые волокна в пищевом раци...
09:57, 19 червня
Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе мол...
21:26, 12 червня
Масло вершкове 72,5%,82,5%,Масова частка жиру 72,5%,82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сор...
21:26, 12 червня
Хочете додати 0372.ua на головний екран і бути в курсі новин?