Що краще - купити смаколик дитині чи спробувати приготувати щось смачне і цікаве вдома? Поки Ви вирішуєте, ми вже підготували для буковинських матусь гастрономічну страву для дитячого меню з Великобританії - яблучний крамбл за рецептом Євгена Клопотенка.
Готувати цю страву просто і досить швидко. Крамбл - розсипчастий пиріг, який ми доповнимо дивовижною яблучною начинкою.
Яблучний крамбл - покроковий рецепт
Інгредієнти:
- яблуко - 0,5 кг (очищене)
- сидр яблучний - 200 мл
- цукор - 100 г
- лимон - 1 шт (сік та цедра)
- вершкове масло (для змащування форми)
- кориця - дрібка
- вівсяні пластівці - 150 г
- вода - 30 мл
- борошно пшеничне - 100 г
- яйце - 1 шт
- сіль - 1 дрібка.
Як готувати:
1. Почистіть 0,5 кг яблук і наріжте крупними кубиками. Обсмажте на сковороді на середньому вогні зі 100 г цукру і 30 г вершкового масла, поки яблука не стануть злегка м'якими.