Готуємо пісні бананові булочки - рецепт буковинкам

фото Кулінарія

Найкраща випічка, без сумніву, така, яка готується вдома. Випікати смачно та просто можна і під час посту. Пропонуємо рецепт булочок з бананами, який є традиційним для американської кухні.

Банани можна використовувати для заміни яєць при замішуванні майже будь-якого тіста, - радить газета "Домашня кулінарія". Використовуйте цю пораду не тільки під час посту.

Пісні бананові булочки

Вам знадобиться:

  • банани - 2 шт.
  • насіння льону - 2 ст. ложки
  • олія - 2 ст. ложки
  • пшеничне борошно - півсклянки
  • порошок для печива - 2 ч. ложки
  • сіль - чверть ч. ложки
  • вода - 3 ст. ложки
  • вівсяні пластівці - чверть склянки
  • горіхові крихти - чверть склянки.

Як готувати:

1. Сухий льон замочити в 3 ст. ложки окропу до утворення слизу.

2. Перетерти банани на пюре. Додати  олію і лляну кашу.

3. Змішати сухі інгредієнти: просіяне борошно, пластівці, порошок, сіль, горіхи.

4. Додати до сухих інгредієнтів бананове пюре. Замісити тісто. Воно повинно бути таким, щоб не прилипало до рук.

5. Деко вистелити пергаментом і змастити олією. Викласти на нього булочки, виліплені вологими руками - беріть на кожну приблизно 1,5 ст. ложки тіста.

6. Прикрасити булочки вівсяними пластівцями і відправити в духовку, розігріту до +180°C, на 20-25 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти страв із лавашу. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.