
фото
13:12, 14 березня 2020 р.
Готуємо пісні бананові булочки - рецепт буковинкам
фото

фото Кулінарія
Найкраща випічка, без сумніву, така, яка готується вдома. Випікати смачно та просто можна і під час посту. Пропонуємо рецепт булочок з бананами, який є традиційним для американської кухні.
Банани можна використовувати для заміни яєць при замішуванні майже будь-якого тіста, - радить газета "Домашня кулінарія". Використовуйте цю пораду не тільки під час посту.
Пісні бананові булочки
Вам знадобиться:
- банани - 2 шт.
- насіння льону - 2 ст. ложки
- олія - 2 ст. ложки
- пшеничне борошно - півсклянки
- порошок для печива - 2 ч. ложки
- сіль - чверть ч. ложки
- вода - 3 ст. ложки
- вівсяні пластівці - чверть склянки
- горіхові крихти - чверть склянки.
Як готувати:
1. Сухий льон замочити в 3 ст. ложки окропу до утворення слизу.
2. Перетерти банани на пюре. Додати олію і лляну кашу.
3. Змішати сухі інгредієнти: просіяне борошно, пластівці, порошок, сіль, горіхи.
4. Додати до сухих інгредієнтів бананове пюре. Замісити тісто. Воно повинно бути таким, щоб не прилипало до рук.
5. Деко вистелити пергаментом і змастити олією. Викласти на нього булочки, виліплені вологими руками - беріть на кожну приблизно 1,5 ст. ложки тіста.
6. Прикрасити булочки вівсяними пластівцями і відправити в духовку, розігріту до +180°C, на 20-25 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти страв із лавашу. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:59
Вчора
15:29
Вчора
13:39
Вчора
11:54
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
18:43, 18 червня
18:43, 18 червня
18:43, 18 червня
00:00, 17 березня
18:43, 18 червня
live comments feed...
Коментарі