Готуємо солодкий символ Франції - рецепт макарона буковинським господиням

фото ілюстративне

Маленьке кольорове печиво-безе, яке просто тане у роті. Зараз це один із найпопулярніших десертів. Його часто пропонують дорослим у кав’ярнях, а діти просять із собою до школи. Йдеться про солодкий символ Франції - макарон.

Пропонуємо авторський рецепт печива макарон від ведучої програми "Ревізор Х" на Новому каналі, кулінара Юлії Панкової.

МАКАРОН: легкий і смачний рецепт

Інгредієнти:

  • 3 білка
  • 1 дрібка солі
  • 125 г мигдального борошна
  • 125 г цукру

Спосіб приготування:

1. Розігрійте духовку до 180 градусів.

2. Збийте у піну білки з дрібкою солі. Змішайте з мигдальним борошном і цукром до отримання однорідної маси.

3. Ложечкою або за допомогою кондитерського мішка викладіть гірки тіста на змащене вершковим маслом і посипане борошном деко.

4. Щоб печиво було кольоровим, до тіста можна додати фруктовий сироп чи харчовий барвник.

5. Залишайте немаленькі проміжки, адже при випіканні макарони збільшаться.

6. Випікайте 20-30 хвилин, перевіряючи готовність.

Прикрасити можна на свій смак. Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт картопляних млинців. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.