фото
11:12, 5 квітня 2020 р.
Готуємо солодкий символ Франції - рецепт макарона буковинським господиням
фото
фото ілюстративне
Маленьке кольорове печиво-безе, яке просто тане у роті. Зараз це один із найпопулярніших десертів. Його часто пропонують дорослим у кав’ярнях, а діти просять із собою до школи. Йдеться про солодкий символ Франції - макарон.
Пропонуємо авторський рецепт печива макарон від ведучої програми "Ревізор Х" на Новому каналі, кулінара Юлії Панкової.
МАКАРОН: легкий і смачний рецепт
Інгредієнти:
- 3 білка
- 1 дрібка солі
- 125 г мигдального борошна
- 125 г цукру
Спосіб приготування:
1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Збийте у піну білки з дрібкою солі. Змішайте з мигдальним борошном і цукром до отримання однорідної маси.
3. Ложечкою або за допомогою кондитерського мішка викладіть гірки тіста на змащене вершковим маслом і посипане борошном деко.
4. Щоб печиво було кольоровим, до тіста можна додати фруктовий сироп чи харчовий барвник.
5. Залишайте немаленькі проміжки, адже при випіканні макарони збільшаться.
6. Випікайте 20-30 хвилин, перевіряючи готовність.
Прикрасити можна на свій смак. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт картопляних млинців. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
12:10
17:30
Вчора
13:32
Вчора
Спецтема
Оголошення
14:36, 26 листопада
78
14:55, 28 листопада
38
live comments feed...
Коментарі