Сама ніжність: рецепт німецького сирника для найвибагливіших

фото з відкритих джерел

Сирник на молоці, відрізняється ніжною і вологою консистенцією, а рум'яна кірочка робить його схожим на сирники, приготовані на сковороді, пише 0372.ua

Нагадуємо, ми публікували раніше: Млинці з м'ясом: як приготувати апетитні смаколики до Масляної

Для тих, кому не подобається занадто рум'яна кірочка зверху, рекомендуємо прикрити форму фольгою за 20 хвилин до закінчення випікання, передає Ukr.Media.

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

Зверніть увагу, що сирник значно збільшується в об'ємі, це обумовлено наявністю великої кількості вологи і осідає після охолодження, що є нормою для сирної випічки. Подати сирник можна з джемом, ягідним соусом, сметаною або збитими вершками.

Необхідні продукти:

  • 750 грамів сиру
  • 150 грамів цукру
  • 10 грамів ванільного цукру
  • 60 грамів крохмалю
  • 80 грамів вершкового масла
  • 450 мілілітрів молока
  • 3 курячих яйця
  • лимонна цедра

Починаємо приготування:

1. У чашку кладемо сир, додаємо курячі яйця і розтоплене вершкове масло. Туди ж кладемо сіль, цукор, ванільний цукор і вливаємо молоко. Все перемішуємо блендером до однорідної маси. Потім додаємо крохмаль і лимонну цедру, знову перемішуємо.

2. Беремо форму для випічки діаметром 24 см. застилаємо пергаментним папером і виливаємо приготовлену суміш.

3. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60 хвилин.

4. Готовий сирник охолоджуємо, потім дістаємо з форми і прибираємо в холодильник на 4-6 годин. А потім можна подавати до столу.

Смачного!

Читайте такожНайніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу

Печиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням