Сирник на молоці, відрізняється ніжною і вологою консистенцією, а рум'яна кірочка робить його схожим на сирники, приготовані на сковороді, пише 0372.ua
Нагадуємо, ми публікували раніше: Млинці з м'ясом: як приготувати апетитні смаколики до Масляної
Для тих, кому не подобається занадто рум'яна кірочка зверху, рекомендуємо прикрити форму фольгою за 20 хвилин до закінчення випікання, передає Ukr.Media.
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Зверніть увагу, що сирник значно збільшується в об'ємі, це обумовлено наявністю великої кількості вологи і осідає після охолодження, що є нормою для сирної випічки. Подати сирник можна з джемом, ягідним соусом, сметаною або збитими вершками.
Необхідні продукти:
- 750 грамів сиру
- 150 грамів цукру
- 10 грамів ванільного цукру
- 60 грамів крохмалю
- 80 грамів вершкового масла
- 450 мілілітрів молока
- 3 курячих яйця
- лимонна цедра
Починаємо приготування:
1. У чашку кладемо сир, додаємо курячі яйця і розтоплене вершкове масло. Туди ж кладемо сіль, цукор, ванільний цукор і вливаємо молоко. Все перемішуємо блендером до однорідної маси. Потім додаємо крохмаль і лимонну цедру, знову перемішуємо.
2. Беремо форму для випічки діаметром 24 см. застилаємо пергаментним папером і виливаємо приготовлену суміш.
3. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60 хвилин.
4. Готовий сирник охолоджуємо, потім дістаємо з форми і прибираємо в холодильник на 4-6 годин. А потім можна подавати до столу.
Смачного!
Читайте також: Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу
Печиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням