Печиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням

домашнє печиво / фото з відкритих джерел, Соломія Ярова
домашнє печиво / фото з відкритих джерел

Рецепт цього печиво, яке складається з невеликих шматочків солодкого тіста з родзинками та горіхами, неодмінно вам сподобається. Приготування займає мінімум часу та зусиль, а потрібні продукти точно є на полиці вашого холодильника, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу

Якщо ви любите домашню випічку, то зберігайте рецепт і радуйте своїх домочадців. Смачне печиво не тільки порадує смак, але і додасть сили, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • борошно — 2 склянки;
  • яйця — 2 шт;
  • цукор — 1 стакан;
  • сметана — 4 ст. л;
  • розпушувач — 1 ч. л;
  • родзинки, горіхи волоські — по 2 склянки;
  • ванілін — за смаком.

Приготування:

1. Заливаємо родзинки окропом, потім зливаємо воду і просушуємо паперовими рушниками.

2. Подрібнюємо не дуже дрібно горіхи.

3. Змішуємо яйця зі сметаною, цукром і ваніліном.

4. Додаємо борошно і розпушувач, вимішуємо тісто.

5. Додаємо горіхи і родзинки.

6. Викладаємо тісто на деко, застелене пергаментом, розрівнюємо.

7. Випікаємо при 180 С протягом 20 хвилин.

8. Потім розрізаємо корж на порційні шматочки і посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте такожЧудо в горщику: запікаємо картоплю з м'ясом по-закарпатськи

Банановий кекс до чаю: проста випічка з божественним ароматом

ukr.media
печиво рецепт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі