Суп-пюре із кабачків: рецепт легкої страви після ситних вихідних

фото з відкритих джерел

Суп-пюре з кабачків – страва яка підійде кожному, особливо після пасхального застілля. Ніжний, з кремовою консистенцією, корисний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Суп із сирними кульками: обід для найвибагливіших діток

Готується суп-пюре з кабачків дуже просто і швидко. Виходить ніжний, оксамитовий і ароматний. Щоб суп був більш дієтичним, додавайте нежирні вершки. А часник кладіть за бажанням. Суп ситний, корисний і дуже смачний!

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 штуки (невеликого розміру)
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Картопля – 2 штуки
  • Часник – 1 зубчик
  • Соняшникова олія – 20 мілілітрів
  • Вершки – 70 мілілітрів (жирність 10-12%)
  • Сіль – за смаком.

Як приготувати суп-пюре з кабачків:

1. Підготуйте інгредієнти для приготування супу-пюре з кабачків. Цибулю і моркву поріжте. Викладіть в каструлю з товстим дном. Налийте рафіновану соняшникову олію.

2. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте моркву з цибулею 7-8 хвилин на невеликому вогні. Потім додайте нарізану картоплю. І нарізані кабачки.

3. Посоліть за смаком. Влийте 150 мл. води. Варіть овочі до м’якості. Додайте нарізаний часник.

4. Збийте блендером варені овочі з часником до консистенції пюре. Влийте вершки.

5. Перемішайте суп з вершками. Суп-пюре з кабачків готовий. Можна подавати до столу.

Смачного!

Читайте такожШвидкий та корисний сніданок для школяра: рецепти буковинським мамам