
перші страви
08:16, 3 травня 2021 р.
Надійне джерело
Суп-пюре із кабачків: рецепт легкої страви після ситних вихідних
перші страви

фото з відкритих джерел
Суп-пюре з кабачків – страва яка підійде кожному, особливо після пасхального застілля. Ніжний, з кремовою консистенцією, корисний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Суп із сирними кульками: обід для найвибагливіших діток
Готується суп-пюре з кабачків дуже просто і швидко. Виходить ніжний, оксамитовий і ароматний. Щоб суп був більш дієтичним, додавайте нежирні вершки. А часник кладіть за бажанням. Суп ситний, корисний і дуже смачний!
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 штуки (невеликого розміру)
- Морква – 1 штука
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Картопля – 2 штуки
- Часник – 1 зубчик
- Соняшникова олія – 20 мілілітрів
- Вершки – 70 мілілітрів (жирність 10-12%)
- Сіль – за смаком.
Як приготувати суп-пюре з кабачків:
1. Підготуйте інгредієнти для приготування супу-пюре з кабачків. Цибулю і моркву поріжте. Викладіть в каструлю з товстим дном. Налийте рафіновану соняшникову олію.
2. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте моркву з цибулею 7-8 хвилин на невеликому вогні. Потім додайте нарізану картоплю. І нарізані кабачки.
3. Посоліть за смаком. Влийте 150 мл. води. Варіть овочі до м’якості. Додайте нарізаний часник.
4. Збийте блендером варені овочі з часником до консистенції пюре. Влийте вершки.
5. Перемішайте суп з вершками. Суп-пюре з кабачків готовий. Можна подавати до столу.
Смачного!
Читайте також: Швидкий та корисний сніданок для школяра: рецепти буковинським мамам
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
04:04, 20 квітня
live comments feed...
Коментарі