Приготувати морозиво вдома не настільки складно, як здається. Прості інгредієнти, звичайний міксер та трохи вправності - і смачний літній десерт готовий, з посиланням на Ukr.Media пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати смачний смузі на сніданок: рецепт
Влітку можна поекспериментувати з добавками, використовуючи свіжі ягоди, фрукти і навіть запашну зелень.
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Інгредієнти
- жирні вершки 33-35 % - 2 склянки;
- згущене молоко з цукром - 1 банка;
- свіжі ягоди - 1 склянка;
- лимон - 0,5 шт.;
- ванілін - 1 пакетик;
- цукор - 0,5 склянки.
Приготування
1. Охолоджені вершки перелийте у чашу міксера і збийте на високій швидкості до утворення жорстких піків.
2. Влийте згущене молоко, добре перемішайте і поставте суміш у морозильну камеру на 1 годину.
3. Ягоди складіть у каструлю, додайте вичавлений лимонний сік, ванілін та цукор і варіть на слабкому вогні 20-25 хвилин.
4. Дайте суміші охолонути, а потім покладіть ягідну суміш у морозильну камеру на 1 годину.
5. З'єднайте вершкову і ягідну суміші, викладіть у форму з бортами і заморозьте протягом 6 годин.
Читайте також: Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців