Літня насолода: як приготувати ягідне морозиво вдома (ФОТО)

фото з відкритих джерел

Приготувати морозиво вдома не настільки складно, як здається. Прості інгредієнти, звичайний міксер та трохи вправності - і смачний літній десерт готовий, з посиланням на Ukr.Media пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати смачний смузі на сніданок: рецепт

Влітку можна поекспериментувати з добавками, використовуючи свіжі ягоди, фрукти і навіть запашну зелень.

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

Інгредієнти

  • жирні вершки 33-35 % - 2 склянки;
  • згущене молоко з цукром - 1 банка;
  • свіжі ягоди - 1 склянка;
  • лимон - 0,5 шт.;
  • ванілін - 1 пакетик;
  • цукор - 0,5 склянки.

Приготування

1. Охолоджені вершки перелийте у чашу міксера і збийте на високій швидкості до утворення жорстких піків.

2. Влийте згущене молоко, добре перемішайте і поставте суміш у морозильну камеру на 1 годину.

3. Ягоди складіть у каструлю, додайте вичавлений лимонний сік, ванілін та цукор і варіть на слабкому вогні 20-25 хвилин.

4. Дайте суміші охолонути, а потім покладіть ягідну суміш у морозильну камеру на 1 годину.

5. З'єднайте вершкову і ягідну суміші, викладіть у форму з бортами і заморозьте протягом 6 годин.

Читайте такожЯк спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців